Tomato Roti Pachadi (Tomato Chutney)

Tomato Roti Pachadi (Tomato Chutney)

Ingredients      :

1. Tomato pieces      :  100 gms
2. Tamarind paste     : 1 tbsp
3. Urad dal                : 1 tbsp
4. Chenna dal            : 1/2 tbsp
5. Mustard                :  1/2 tsp
6. Methi                    :  1/4 tsp
7. Red chillies           :   4 no
8. Salt                      :   As needed
9. Oil                        :  1 tbsp


For seasoning  :
1. Oil                       : 2 tsp s
2. Urad dal              : 1 1/2 tsp
3. Mustard              :  1/2 tsp
4. Methi                  :  1/4 tsp
5. Jeera                  :  1/4 tsp
6. Red chillies         :  2 no's
7. Curry leaves       :  6 no's
8. Hing                   : pinch

Procedure :

1. Chop tomato into medium sized cubes.
2. Heat oil in a pan add tomatoes, tamarind, salt, green chillies and saute for 5 mins.
3. Fry urad dal, chenna dal, mustard in some oil.
4. Cool  the  fried mixture and grind it after adding the  tomato mixture.
5. In the same pan fry all the seasoning ingredients and mix them with the grounded mixture.