Bachali Kura Roti Pachadi (Malabar Spinach Chutney)



Bachali Kura Roti Pachadi (Malabar Spinach Chutney)
 
Ingredients :
 1. Malabar spinach      :  200 gms
 2. Tamarind               :  big lemon size
 3. Red chillies            :  4 nos
 4. Urad dal                :  1 tbsp
 5. Chenna dal           :   1/2 tbsp
 6. Mustard                :   1/4 tbsp
 7. Jeera                    :   1/4 tbsp
 8. Oil                        :   2 tbsp
 9. Salt                      :   Needed
10. Methi                  :   1 tsp
11. Green chillies      :   2 no
Procedure :
1. Heat oil in a pan,  fry red chillies, urad dal, chenna dal, mustard, jeera, methi, green chillies,     tamarind and hing and keep aside.
2. In the same pan, fry the chopped malbar spinach.
3. Ground fried dals and  spinach to a coarse paste by adding salt.