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Vankaya Tomato Roti Pachadi (Brinjal / Egg Plant Tomato Chutney)



Vankaya Tomato Roti Pachadi (Brinjal / Egg Plant Tomato Chutney)
 
Ingredients :
 1. Brinjal                    : 4 small
 2. Tomato                 : 2 small
 3. Green chillies        : 2 no
 4. Tamarind paste    : 1 tsp
 5. Red chillies           : 4 no
 6. Urad dal               : 1 tbsp
 7. Chenna dal          :  1 tbsp
 8. Mustard               :  1/2 tbsp
 9. Methi                   :  1/2 tbsp
10. Jeera                  :  1/4 tsp
11. Oil                      :  1 tbsp
12. Hing                   :  pinch
13. Salt                    :  to taste
14. Turmeric            :  pinch
 
For seasoning  :
1. Oil                       : 2 tsp s
2. Urad dal              : 1 1/2 tsp
3. Mustard              :  1/2 tsp
4. Methi                  :  1/4 tsp
5. Jeera                  :  1/4 tsp
6. Red chillies         :  2 no's
7. Curry leaves       :  6 no's
8. Hing                   : pinch

Procedure :
1. Chop brinjal and tomato into medium sized pieces.
2. Heat oil in a pan, add brinjal, tomato pieces, green chillies and saute for 5 min on medium flame.
3. Add salt, turmeric, tamarind paste to the brinjal, tomato pieces. Fry for 1 min and keep them aside.
 4. In the same pan fry urad dal, chenna dal, mustard, methi, jeera, hing and fry till they turn red.
5. Grind the fried dal and tomato, brinjal  mixture to form a coarse paste.
 6. Heat oil in a pan. Fry all the seasoning ingredients till they turn red.
7. Add seasoning to the grounded mixture and mix well.
8. Garnish with fresh coriander leaves.