Vankaya Roti Pachadi (Brinjal / Egg plant Chutney)


Vankaya Kalchina Roti Pachadi

Ingredients :
 1. Brinjal                   : 4 big
 2.Green chillies        : 2 no
 3.Tamarind paste    : 1 tsp
 4.Red chillies           : 4 no
 5. Urad dal               : 1 tbsp
 6.  Chenna  dal          :  1 tbsp
 7. Mustard               :  1/2 tbsp
 8. Methi                   :  1/2 tbsp
9. Jeera                  :  1/4 tsp
10. Oil                      :  1 tbsp
11. Hing                   :  pinch
12. Salt                    :  to taste
13. Turmeric            :  pinch
 
For seasoning  :
1. Oil                       : 2 tsp s
2. Urad dal              : 1 1/2 tsp
3. Mustard              :  1/2 tsp
4. Methi                  :  1/4 tsp
5. Jeera                  :  1/4 tsp
6. Red chillies         :  2 no's
7. Curry leaves       :  6 no's
8. Hing                   : pinch

Procedure :
1. Apply oil to the Brinjal's and  roast them on medium flame.
2.  Heat oil in a pan, add urad dal, chenna dal, mustard, methi, jeera, hing and fry till they turn red.
3.Grind the fried dal and roasted brinjal to form a coarse paste add salt and mix well.
4. Heat  oil in a pan. Fry all the seasoning ingredients till they turn red.
5. Add seasoning to the grounded mixture and mix well.
6. Garnish with fresh coriander leaves.